Unable to get masking/cloaking working Unable to get masking/clo...

Topic: Unable to get masking/cloaking working

Post Unable to get masking/cloaking working
by Taylor Henry on Wednesday, October 19, 2016

Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!

Reply with quote | Report
Post Re: Unable to get masking/cloaking working
by xiaoye on Monday, October 24, 2016

Taylor Henry wrote:Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!
We suggest that you try it in several different browsers. Some browsers may not support cloaking feature.

Reply with quote | Report
Post Re: Unable to get masking/cloaking working
by nickos on Sunday, November 13, 2016

Taylor Henry wrote:Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!
Quite possible your external IP Address is Private not a Public IP.

Reply with quote | Report
Monday, February 18, 2019 11:54 AM