Unable to get masking/cloaking working Unable to get masking/clo...

Argomento: Unable to get masking/cloaking working

Post Unable to get masking/cloaking working
di Taylor Henry su mercoledì 19 ottobre 2016

Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Unable to get masking/cloaking working
di xiaoye su lunedì 24 ottobre 2016

Taylor Henry wrote:Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!
We suggest that you try it in several different browsers. Some browsers may not support cloaking feature.

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Unable to get masking/cloaking working
di nickos su domenica 13 novembre 2016

Taylor Henry wrote:Hi there,

I've been trying to set up a port forwarding situation with my domain name and web server. Not only do I need to deal with a dynamic IP, my ISP blocks port 80. The fact that Dynu has features to handle these problems got me very excited. Now I just need to get it working!

I can successfully get my domain name point to the ip+port (i.e. 123.13.11.3:123) that I specify, but it's only a simple redirect. The address bar retains the ip+port. Whenever I try to enable the masking/cloaking, navigating to the domain name doesn't work. I either get a white page or a page not found from my ISP. Is this something that takes an extremely long time to propagate or perhaps does my ISP see something going on and not like it?

I'm at one of those head-scratching points, so any suggestions or explanations as to what's going on would be much appreciated.

Thanks!
Quite possible your external IP Address is Private not a Public IP.

Rispondi con citazione | Segnalare
lunedì 21 settembre 2020 03:07
Loading...