Problems configuring C1100Z modem/router Problems configuring C110...

Topic: Problems configuring C1100Z modem/router

Post Problems configuring C1100Z modem/router
by pachimzar on Tuesday, April 10, 2018

I am trying to connect my home server to my dynu domain. I was setting my C1100Z router using your instructions, but it keeps failing, See attached file. Can you provide a solution or method to troubleshoot.

Thanks,

Paul

Reply with quote | Report
Post Re: Problems configuring C1100Z modem/router
by timothytw on Tuesday, April 10, 2018

Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.

Reply with quote | Report
Post Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
by pachimzar on Wednesday, April 11, 2018

timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul

Reply with quote | Report
Post Re: Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
by timothytw on Thursday, April 12, 2018

pachimzar wrote:
timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul
Checked your hostname settings and you are correct. Your hostname points to 192.168.0.90, an internal IP address.

Reply with quote | Report
Post Re: Re: Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
by pachimzar on Thursday, May 10, 2018

timothytw wrote:
pachimzar wrote:
timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul
Checked your hostname settings and you are correct. Your hostname points to 192.168.0.90, an internal IP address.
Thanks for your support, Timothy. Could you explain possible causes for a Dynamic DNS configuration failure with my C1100Z. See attachments for additional settings.

Reply with quote | Report
Monday, November 19, 2018 6:50 AM