Problems configuring C1100Z modem/router Problems configuring C110...

Argomento: Problems configuring C1100Z modem/router

Post Problems configuring C1100Z modem/router
di pachimzar su martedì 10 aprile 2018

I am trying to connect my home server to my dynu domain. I was setting my C1100Z router using your instructions, but it keeps failing, See attached file. Can you provide a solution or method to troubleshoot.

Thanks,

Paul

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Problems configuring C1100Z modem/router
di timothytw su martedì 10 aprile 2018

Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
di pachimzar su mercoledì 11 aprile 2018

timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
di timothytw su giovedì 12 aprile 2018

pachimzar wrote:
timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul
Checked your hostname settings and you are correct. Your hostname points to 192.168.0.90, an internal IP address.

Rispondi con citazione | Segnalare
Post Re: Re: Re: Re: Problems configuring C1100Z modem/router
di pachimzar su giovedì 10 maggio 2018

timothytw wrote:
pachimzar wrote:
timothytw wrote:Try rebooting your modem. People with C1100Z router provided feedback that a reboot is needed for the settings to go into effect.
I have rebooted the modem/router several time with no success. Could there be a problem with my WAN settings? What should it be? -- Paul
Checked your hostname settings and you are correct. Your hostname points to 192.168.0.90, an internal IP address.
Thanks for your support, Timothy. Could you explain possible causes for a Dynamic DNS configuration failure with my C1100Z. See attachments for additional settings.

Rispondi con citazione | Segnalare
martedì 28 settembre 2021 19:45
Loading...